vrijdag 4 augustus 2017

Vrijdag 4 augustus - To make life more exciting...

Als echte Nederlanders waren we natuurlijk ruim op tijd (lees drie uur te vroeg) in de ferryhaven, een desolate plaats op het industrieterrein van Kirkwall waar de leegstand groter dan de bezetting was... 

Het werd wel na twaalven voor de ferry uit Aberdeen aankwam en we konden  'embarken'. Met de ogen al half dicht, kwam de steward nog even op het raam kloppen... 'To make life more exciting we ask you to drive backwards into the ship...' 😂 


Ook weer gelukt natuurlijk en toen wachtte een bijzonder comfortabele hut op ons voor een bijzonder kort nachtje: om 7.30 uur zouden we er alweer afrijden in Lerwick. 

De zee was woest en daarmee kwam het bovenste veerklapbed met een harde klap halverwege de nacht nog naar beneden #kopjekleiner als je even niet oplet!


Enigszins geradbraakt waren we om 8.30 uur (!) al op onze nieuwe thuishaven voor de komende dagen, letterlijk een klein haventje in de middle of nowhere. Lekker rustig, ruim, schoon en vriendelijk #welike


En een sanitairgebouw om in te gaan wonen zo luxe. Nou wie weet wat we nog gaan doen, de wind stormt ons al twee dagen om de oren en de grijze wolken maken het af 😎. 


Verder niks beleefd vandaag, op een klein wandelingetje na. Had die steward toch gelijk 😂, eerst maar ff bijslapen na twee stormachtige nachten.

Janny, ook vanaf hier, gefeliciteerd! Ook hier weer een pracht van een coastal path, lichtglooiend, zonder stenen, je kent het wel 😂 Ga graag nog eens met z'n allen hiernaar toe!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten